Otocani.NET
Sve što trebate znati

Šest osoba uhapšeno u Bosanskoj Krupi zbog sumnje u trgovinu narkoticima

Pripadnici sektora kriminalističke policije USK lišili su juče slobode sedam osoba od kojih je čak šest iz Bosanske Krupe i jedno iz Bihaća zbog sumnje u trgovinu narkoticima. Akciju kodnog naziva „Grmeč” su u popodnevnim satima proveli Odsjek za sprečavanje droge i trgovinu ljudima, pripadnici kriminalističke policije Policijskih stanica Bihać i Bosanska Kru pa te pripadnici jedinice za podršku MUP-a USK. Tom prilikom slobode su lišene osobe inicijala N.D.(1972), E.U .(1979),S.A.(1986), R.E.(1964 ), R.I.(1983), M .R.(1985) iz Bos.Krupe,dok je U.F. iz Bihaća.

Pretreseno je više lokacija u Bos.Krupi i Bihaću i tom prilikom je kod uhapšenih pronadjeno šest ampula praškaste materije koja svojim izgledom asocira na HEROIN,neutvrdjena količina suhe zeljaste materije i neutvrdjena količina sjemenki koja svojim izgledom asociraju na „KANABIS SATIVA” (marihuana). Takodje izuzeta je odredjena količina novca,veći broj mobitela,digitalne vage,drobilice,laptop. U Bihaću kod uhapšenog E.U. pronadjena je i ručna bomba-kašikara.Sve osobe lišene slobode danas će biti predate Tužilaštvu u Bihaću na dalje postupanje.Ovo su informacije koje smo dobili od Snežane Galić,portparola MUP-a USK.

Nezvanično saznajemo da se radi o sljedećim licima

Denis Nazić, Hasija Eljazović, Ajren Suljić, Elvir Ramić, Isar Redžić i Redžep Mušeljić (svi iz Bosanske Krupe) i Fadil Ljika iz Bihaća.

Renata S./ Radio Bosanska Krupa

Ostavi komentar!

Povezano