Otocani.NET
Sve što trebate znati

USLOVI KORIŠTENJA

77244 Bosanska Otoka – Bosna i Hercegovina
Portal: www.otocani.net

Korištenjem bilo kojeg dijela portala i svih njegovih dijelova automatski prihvatate sva aktuelna pravila korištenja. Korisnici su dužni redovno čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem web-portala otocani.net ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.

Niti jedan dio portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

Sadržaj na otocani.net portalu (textovi, grafika, fotografije) zaštićeni su autorskim pravima u skladu sa Članom 3. Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima BiH. Preuzimanje navedenog sadržaja je moguće samo uz prethodnu dozvolu. Neovlašteno korištenje bilo kog dijela portala bez dozvole, podložno je tužbi. Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na portalu, možete obavijestiti otocani.net portal na mail adresu: info@otocani.net

USLOVI PREUZIMANJA AUTORSKIH VIJESTI, GRAFIKONA, FOTOGRAFIJA
Nakon dozvole izdavača (otocani.net) vijesti, grafikone i fotografije možete preuzimati uz potpisivanje izvora preuzetog sadržaja i linkovanje izvora: otocani.net

LINKOVI NA DRUGE STRANICE
Otocani.net portal sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Te stranice nisu pod kontrolom otocani.net portala i on nije odgovoran za sadržaj tih stranica.

SADRŽAJ DOBIJEN OD KORISNIKA I POSETILACA PORTALA
Otocani.net portal nije vlasnik i nije odgovoran za sadržaj koji dobije od korisnika ili koji razmjenjuju korisnici portala.

IZMJENA SADRŽAJA NA PORTALU
Otocani.net portal zadržava pravo da izmjeni, ili trajno obriše bilo koji sadržaj bez prethodne najave, te ne snosi nikakvu odgovornost za eventualnu štetu nastalu promjenom ili ukidanjem nekog sadržaja ili usluge.

PROMJENA USLOVA KORIŠTENJA
Otocani.net zadržava pravo bez prethodne najave promjenu uslova korištenja otocani.net portala.