MUP USK: Obavijest građanima USK!

Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona kojom obavještavaju građane da će pojedine dionice puta na područu USK u narednom vremenskom periodu biti zatvorene.

Obavještavaju se građani da će dana 05.08.2017.godine u vremenskom periodu od 09.00- 20.00 sati i dana 06.08.2017.godine u vremenskom periodu od 08.00-20.00 sati, biti obustavljen saobraćaj za sva motorna vozila na magistralnom putu M 4.2 , dionica Srbljani (Bihać)- Ostrožac (Cazin), zbog održavanja Međunarodne auto trke na brdskim stazama FIA-CEZ.

Za putnička motorna vozila koja saobraćaju na relaciji Bosanska Krupa – Cazin, saobraćaj će se odvijati alternativnim putnim pravcem Ljusina- Stijena- Cazin ( M 4,2 i R-402) .

Za putnička motorna vozila koja saobraćaju na reliciji Bihać- Cazin, saobraćaj će se odvijati alternativnim putnim pravcem Brekovački Most- Prošići- Ostrožac- Cazin ( lokalni put) ili putni pravac Gata – Tržačka Raštela – Cazin ( R-403).

Za putnička motorna vozila koja saobraćaju u pravcu Bihać- Bosanska Krupa ( M 14 ) dolazit će do povremene obustave saobraćaja u mjestu Srbljani u vremenskom periodu maksimalno do 10 minuta.

Za sva teretna motorna vozila, alternativni putni pravac je Bihać – Gata- Tržačka Raštela – Cazin ( R-403)

Sve učesnike u saobraćaju pozivamo na strpljenje i poseban oprez kako bismo izbjegli eventualne rizične situacije.

Ostavi komentar!

Povezano