Otocani.NET
Sve što trebate znati

Krivaja Miljenko iz Bosanske Krupe treba vašu pomoć

Krivaja Miljenko iz Bosanske Krupe rođen je 1963. a u Bosanskoj Krupi je poznatiji pod nadimkom “Šverc”. Miljenko je godinama svoj porodicu održavao svojim radom a većina ga poznaje po cjepanju i rezanju drva.Naš sugrađanin Miljenko je bio pripadnik Armije BiH koji je teško ranjavan, a posljedice ranjavanja vuče i danas.

Pred kraj ove godine Miljenkovo zdravstveno stanje se pogrošalo te sad nije u stanju da radi. Nakon što je obišao više doktora i zdravstvenih ustanova u Banjaluci mu je u Klinici “Svjetlost” dato rješenje i terapija. Miljenko se je obratio u Općinu i Centar za socijalni rad za pomoć s obzirom na loše materijalne prilike imenovanog te su mu dali rješenje o odobrenju prikupljanja dobrovoljnih priloga.

Naš sugrađanin bi trebao uraditi opariju očiju, gdje bi ukoliko u što skorijem roku uspije prikupiti sredstva uspio sačuvati vid na jedno oko, dok na drugo bi uspio sačuvati svega 10%. Cijena operacije, terapija i troškova pregleda su 4.000 KM.

Ovom prilikom molimo ljude dobro volje a pogotovo naše sugrađane da pomognu Miljenku i da prikupi sredstva.

U prilogu Vam dostavljamo povijest bolesti, Rješenje o odobrenju prikupljanja dobrovoljnih priloga i broj računa.

Kontakt telefom je: 062 124 195

Filijala KIB banka Bosanska Krupa na račun broj: 6278690000010652  , 1980026000112838. Također u prvoj fotografiji su podaci za uplate iz inostranstva: Kontakt telefom je: 062 124 195

Ostavi komentar!

Povezano