Otocani.NET
Sve što trebate znati

Marketing

ZAŠTO SE OGLAŠAVATI NA INTERNETU?

Internet u BIH koristi oko 52% stanovništva (podaci iz svibnja 2011.) Internet portali su dostupni 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu, svim korisnicima u svijetu koji imaju pristup Internetu. Korisnici sami biraju kada će pristupiti Web portalima, dok primjerice kod TV-a postoji vrijeme emitiranja: ko se u to doba zatekne pred ekranom vidi emitiranu reklamu. To nije zanemarivo, jer kad korisnik odluči posjetiti određene stranice, veća je vjerojatnost da će lakše prihvatiti informacije, i to ne samo one koje sam traži, nego i one koje mu se tamo nude.

marketing-otocaniObzirom da se radi o interaktivnom i multimedijalnom medijima u kojima se informacije neprestano obnavljaju, korisnicima Internet portala dostupne su uvijek najnovije informacije, fotografije s mjesta zbivanja, video i audio snimci, a komunikacija s korisnicima je dvosmjerna.

Oglašavanjem na internetskim portalima je dobra za izgrađivanje imidža vaše tvrtke. Što ste više prisutni na općenitim portalima, veća je vjerojatnost da će ljudi zapamtiti ime vaše tvrtke i da će im vaše ime pasti na pamet upravo u trenutku kada zatrebaju vaše usluge.

Oglašavanje na Internetu osigurava vam povećanje posjećenosti vašeg web site-a što rezultira povećanjem potražnje za proizvodima i uslugama koje nudite. Što se više oglašavate online, dostupni ste većem broju posjetitelja, a samim tim i većem broju potencijalnih klijenata.

OTOCANI.NET

Otocani.net je počeo sa radom 2013. godine s idejom da svojim čitateljima na najbrži način prezentira najnovije informacije iz Bosanske Otoke i općine Bosanska Krupa. U daljnjem je radu proširio svoje izvještavanje na šire područije tako da danas svojim čitateljima donosi informacije iz čitave BIH i svijeta.

Svojim radom portal je postao zapažen široj javnosti, što je dokaz da su neki od vodećih bh medija od nas preuzimali materijal, a broj posjeta na portalu svakodnevno raste.

KOLIKO KOŠTA?

Oglašavanje na Internetu jeftinije je nego oglašavanje u većini drugih medijima. Osim toga Internet oglašavanje je učinkovitije od oglašavanja u ostalim medijima ako svoje reklamne poruke usmjeravate prema ciljnoj skupini jer se vaš oglas prikazuje jedino onima koji su zaista zainteresirani za tip usluga ili proizvoda kakve nudite. Otocani.net nudi oglašivačima mogućnost postavljanje reklame na dio/kategoriju stranice koji najbolje odgovara vašem proizvodu ili usluzi, odabirom rubrika na kojima će se prikazivati njihove reklame. Tako možete odabrati da se Vaša reklama prikazuje na svim stranicama (naslovnica + podstranice), ili odabrati prikazivanje samo na naslovnoj stranici, odnosno samo na vijestima iz jedne od rubrika

Otocani.net na zahtjev oglašivača može isporučiti izvješće o realiziranoj reklamnoj kampanji. Izvješće prikazuje broj realiziranih prikazivanja reklamnog bannera, a može prikazivati i broj klikova na isti.

Za više informacija kontaktirajte nas na:
e-mail: info@otocani.net/061-815-297/061-526-691
facebook profil: Klikni OVDJE